Bemutatkozás

Az alapítvány célja:
Egészségfejlesztés- és prevenció, droprevenciós tevékenység, szociális tevékenység, óvodások és iskolások részére készség- és képességfejlesztő programok szervezése, kulturális események rendezése, támogatása, kulturális örökség megóvásának elősegítése, természet-, állat- és környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenység, gyermek- és ifjúságvédelem, szabadidős- és sporttevékenység, hátrányos helyzetűek társadalmi esélyegyenlőségének elősegítése, emberi- és állampolgári jogok védelme, határon túli magyarsággal kapcsolatos tevékenység. Alapítványunk prioritásként kezeli a fogyatékkal élők támogatását. A fogyatékos emberek életminőségének alakulása számunkra a magyar társadalom érettségének tükörképe. A társadalom attól egész, ha az egyének különbségeit befogadja – ez az álmunk, ezért dolgoznunk.

Amitől értékesek vagyunk
  • újítunk és folyamatosan fejlődődünk,
  • tudatosan és tervezetten működünk,
  • szakmai hitelességre és fenntartható minőségre törekszünk,
  • rendszerelméletű és multiplikálható megoldásokban gondolkodunk,
  • számon kérhető és átlátható a működésünk
  • alázattal fordulunk a vállalt feladataink felé
  • hiszünk abban, hogy minden apró jó cselekedetünkkel szebbé tehetjük világunkat

Általános információk

A DOMINO Közhasznú Alapítvány rendezvényeivel kapcsolatos nyilatkozatok kizárólagos jogát az alapítvány vezetője (Csányiné Barna Klára), illetve meghatalmazottja fenntartja magának.

Rendezvényeinkről csakis az alapítvány részéről megbízott fotós által készített képek és videók jelenhetnek meg a helyi- és egyéb sajtóban, internetes felületen. Az oldalon található minden írásos és képi anyag az alapítvány tulajdonát képezi, engedély nélkül nem felhasználható.

Kérjük továbbá, hogy a külső személy által leadott és megjelentetésre szánt - alapítványunkat érintő - nyilatkozatok, újságcikkek beleegyezésünk nélkül ne jelenjenek meg. Amennyiben a fenti dokumentumokat illetően visszaélést, illetéktelen felhasználást tapasztalunk, megtesszük a szükséges jogi lépéseket.

® Litofilm Kft