Mindennek ideje van...

2014. április 11.

A DOMINO Közhasznú Alapítvány szervezésében 2014.április 11-én (pénteken) 18,00 órától "Mindennek ideje van..." címmel Farkas Attila pár- és családterapeuta előadását hallgathatjuk meg.

Hogyan jelennek meg a család életében a természetes benntartó és kisegítő erők, s ezek milyen változásokat generálnak életünkben?

Helyszín: József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Zsombó

Örömmel látunk minden kedves érdeklődőt!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.



Az előadáson fotók készülnek, melyek a pályázat elszámolásához és az alapítvány honlapján való megjelenéshez szükségesek, a résztvevők megjelenésükkel beleegyezésüket adják ezek elkészítéséhez.

Személyiségfejlesztő tréning a Karolina Általános Iskolában

2014. április 11.

Személyiségfejlesztő- és csapatépítő tréningen vettek részt a Karolina Általános Iskola 7/b osztályos tanulói immár 2.alkalommal a DOMINO szervezésében

Személyiségfejlesztő- és csapatépítő tréningen vettek részt a Karolina Általános Iskola 7/b osztályos tanulói immár 2.alkalommal a DOMINO Közhasznú Alapítvány szervezésében.
A foglalkozást Csányiné Barna Klára mentálhigiénikus, tréner és Csányi Bettina védőnő szakos főiskolai hallgató vezette.
A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósult meg.










A Ptk. után - A követelések behajtása

2014. április 4.

Kapott egy fizetési meghagyást és nem ért vele egyet? Tartoznak Önnek és szeretné gyorsan és egyszerűen érvényesíteni követelését?

A Polgári Törvénykönyv után - A követelések behajtása

Kapott egy fizetési meghagyást és nem ért vele egyet?
Tartoznak Önnek és szeretné gyorsan és egyszerűen érvényesíteni követelését?
Ismerjük meg, melyek a legfontosabb teendők hitelezői, illetve adósi szempontból a fizetési meghagyástól a végrehajtásig.
Előadó: Dr. Hajdú Márta a Csongrád Megyei Törvényszék munkatársa

® Litofilm Kft