Tavaszi HANGFÜRDŐ

2014. május 23.

HANGFÜRDŐ 2014.május 23-án (pénteken) 18,00 órától

A DOMINO Közhasznú Alapítvány 2014.május 23-án (pénteken) 18,00 órától új utakra hív a HANGKELTŐK Társaságával immár harmadik alkalommal Zsombón HANG = REZGÉS = ÉLET címmel

A HANGFÜRDŐ során megszólaltatott hangtálak, gongok és más egyszerű hangszerek segítségével utazást tehetünk belső világunkban, lehetősünk lesz feltöltődni, pihenni, gyógyulni, elengedni azt, ami már nem szolgál és meghívni az életünkbe azt, amire vágyunk.

Öltözz melegen, hozz magaddal polifoamot, vastag plédet, kispárnát, egy üveg vizet és elhatározást, hogy megpróbálod! :)

Helyszín: József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Zsombó

Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt!

Az előadáson fotók készülnek, melyek az alapítvány honlapján való megjelenéshez szükségesek, a résztvevők megjelenésükkel beleegyezésüket adják ezek elkészítéséhez.

DOMINO-túra a Kőrösök vidékére

2014. május 17.

DOMINO-túra a Kőrösök vidékére

A DOMINO Alapítvány szervezésében 2014.május 17-én (szombaton) a Kőrösök vidékére látogathatnak el a jelentkezők.

Uticél:
Gyula - Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavárát csodáljuk meg
Biharugra - Túra a Kisvátyoni tanösvényen (kb. 6  km). A túrán megismerhető Kis-Sárrét változatos növény- és állatvilága, a halastavak élete, az élőhely-rekonstrukció természetvédelmi szerepe.
Dévaványa - Túzok rezervátum. A terület a legnagyobb európai madár legnépesebb magyarországi költő- és élőhelye.
Szarvas - 1 órás hajózás a Holt-Kőrösön. A hajó fedélzetéről látható a Szarvasi Arborétum, a vízparti üdülők sora, Tessedik Sámuel temploma, Bolzák kastélya, a mocsári ciprusok és a gyalogos fahíd.

A kirándulásra mindenki kényelmes túracipőben induljon el, valamint esőkabáttal felfegyverkezve, továbbá hozzon magával reggelit/ebédet/uzsonnát és folyadékot!

Az utazás-, szakvezetés- és belépők költségének összege: felnőtteknek 5.000 Ft, 18 év alattiaknak és nyugdíjasoknak 4.750 Ft.

Jelentkezés a részvételi díj befizetésével személyesen Csányiné Barna Kláránál vagy Zsirosné Vass Juditnál lehetséges.

Indulás: a József Attila Közösségi Ház (Zsombó) elől 2014.május 17-én (szombaton) 6,00 órakor.
Az autóbusz igény esetén Szegeden a Rókusi krt-i TESCO parkolóban is tud utasokat felvenni.

Minden amit szemed ígér...

2014. május 9.

Minden, mit szemed ígér... Beszélgetés Kotogán Róbert pszichológus, életvezetési tanácsadóval

A DOMINO Közhasznú Alapítvány szervezésében 2014.május 09-én (pénteken) 18,00 órától

"Minden, mit szemed ígér..." címmel beszélgetős este Kotogán Róbert pszichológussal, életvezetési tanácsadóval önmagunk megismerésének módjairól és életünk tudatos vezetésének lehetőségeiről.

Helyszín: József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Zsombó

Szívesen látunk minden kedves érdeklődőt!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

Az előadáson fotók készülnek, melyek a pályázat elszámolásához és az alapítvány honlapján való megjelenéshez szükségesek, a résztvevők megjelenésükkel beleegyezésüket adják ezek elkészítéséhez.

Egy hét Franciaországban...

2014. május 2.

A levendulák hazájában...

A DOMINO Közhasznú Alapítvány munkatársa - Csányi Mónika - április végén Franciaországban járt, ahol betekintést nyerhetett a francia szervezet nemzetközi projektjeibe, ifjúsági területen végzett munkájába. A tábor helyszíne: Franciaország, Le Saix




® Litofilm Kft