Elsősegély tanfolyam Zsombón

2017. szeptember 26.

Tanulj, hogy segíthess!



Elsősegély tanfolyam októberben Zsombón


A program helyszíne: József Attila Közösségi Ház és Könyvtár, Zsombó

A program időpontja: 2017.október 13 (péntek), 9,00 - 13,00 óra


A Generali a Biztonságért Alapítvány 2017 tavaszán meghirdetett pályázatának keretében a szervezet   célja, hogy a megvalósuló program során az elsősegély oktatásban részesülő laikus csoport tagjai vészhelyzetben merjenek cselekedni, tisztában legyenek azzal, hogyan kell segítséget hívni, valamint készségszinten képesek legyenek megkezdeni az elsősegélynyújtást, életmentést.


A tematika magában foglalja  felnőtt csoport számára, 4 órában, a következő témákat: betegvizsgálat, eszméletlen beteg, stabil oldalfektetés, légút-biztosítás, újraélesztés, légúti idegen test eltávolítása, vérzés, sebzések, kötözések, törés, rándulás, ficam, belső sérülések, égés, áramütés, mérgezések, szívinfarktus, stroke, ájulás.


Az oktatásokat a Generali a Biztonságért Alapítvány szakmai partner szervezetek közreműködésével nyújtja, az oktatást képesített oktatók végzik, akik rendelkeznek a szükséges oktatási eszközökkel és anyagokkal.


A DOMINO Közhasznú Alapítvány sikerrel pályázott és Zsombó Nagyközség Önkormányzatával együttes szervezésben valósul meg az elsősegély tanfolyam, melyen a település lakosait szívesen látjuk.


Szerencsés lenne, ha minél többen sajátítanánk el azokat a mozdulatokat, melyek vészhelyzetben életmentők lehetnek.


Várjuk az érdeklődőket!


kép forrása: http://zoomautosiskola.hu/eu-tanfolyam-gyor


® Litofilm Kft