Svédországban jártak fiatal képviselőink

2014. január 14.

Gábor Bence és Dudás Csaba képviselte országunkat egy nemzetközi európai uniós képzésen Svédországban.

A DOMINO Közhasznú Alapítvány két segítője, Dudás Csaba és Gábor Bence képviselte országunkat nemrégiben egy nemzetközi európai uniós képzésen.
A program célja a résztvevő országok ifjúságsegítőinek egymással való megismertetése és partnerkapcsolatok kiépítése volt.
A tréning helyszíne: Munkviken, Svédország.


Táplálkozunk vagy étkezünk?

2014. január 10.

Táplálkozunk vagy étkezünk?




Táplálkozunk vagy étkezünk?

A DOMINO Közhasznú Alapítvány szervezésében 2014.január 14-én (pénteken) 18,30 órától Dr. Szollár György pszichológus, kineziológus előadását hallhatjuk.
Az előadó kitér az antioxidánsok által kifejtett hatásokra, a méregtelenítés fontosságára, az oxidatív stressz jellemzőire.
Belépő díj nincs.
Mindenkit örömmel látunk rendezvényünkön!

Családi fészek ... fotópályázat

2014. január 5.

Családi fészek - fotópályázat

A Karolina Általános Iskola és Gimnázium és a DOMINO Közhasznú Alapítvány a városi Házasság Hete c. program iskolai rendezvényéhez kapcsolódva meghirdeti közös fotópályázatát "Családi fészek..." címmel.




A programban családi harmóniát, a családi fészek melegét közvetítő képekkel lehet részt venni családonként maximum 2 db fotóval.
Az objektivitás megóvása érdekében kérjük a küldött képekhez ne mellékeljenek bemutatkozást, jeligével várjuk azokat.
A pályázatra digitális formában várjuk a pályaműveket legalább 2480x3508 méretben a dominopalyazat@gmail.com e-mail címre.
Határidő: 2014.január 31.
Ezután érkező képeket sajnos nem tudjuk elfogadni.
A legjobban sikerült 20 képet A/4-es formátumban előhívatjuk és azok kiállításra kerülnek az iskolában rendezendő Házasság Hete c. program keretében.
Az első három helyezett díjazásban részesül

® Litofilm Kft