DOMINO-túra a Tisza-tavi ÖKOCENTRUM-ba

2013. szeptember 14.
 

DOMINO-túra a Tisza-tavi ÖKOCENTRUM-ba

DOMINO-túra a Tisza-tavi ÖKOCENTRUM-ba



A DOMINO Alapítvány szervezésében 2013.szeptember 14-én (szombaton) a poroszlói Tisza-tavi Ökocentrumba látogathatnak el a jelentkezők.

Az Ökocentrum hatalmas édesvízi akváriuma révén igazi természetközeli kalandban lehet részünk..., "beléphetünk" a tó különleges világába, mely mini ökoszisztémát rejt: halak, kétéltűek életébe nyerhetünk bepillantást. A madárvilág titkait feltáró vízi sétány a víz felett 1500 méter hosszan kiépített út, mely a különböző megfigyelési pontok, madárvárták, pihenőszigetek és a kilátó között vezet.

A Szabadidőpark elemei az "éld át a természetet" mottó jegyében születtek. A területen a látogatók közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az állatokkal: szitakötő-ház, dámszarvas-bemutató, kormorántelep- és pelikántó, vidra kifutó és medence, jégmadár-les, aranysakál-kifutó, valamint ékszer- és mocsári teknősök várják az érdeklődőket.

Az utazás-, buszparkolás-, szakvezetés és a belépők költségének összege személyenként 5.200 Ft, illetve 4.700 Ft (18 év alatt és 62 év felett).

Indulás: József Attila Közösségi Ház (Zsombó) elől 2013.szeptember 14-én reggel 6,00 órakor.
Az autóbusz igény esetén a Rókusi krt-i TESCO parkolóban is tud utasokat felvenni.

® Litofilm Kft